the boys take the stage – 1st and 2nd week

Thursday Feb 28, 2008

It’s the season 7 of American Idol, which is my favorite show ever since it’s been aired from season 2. Since last year I have the privilege to see the show live since the audition up till the grand finale. So, I want to try to write a post for this show, well kinda like a review, but from my point of view.

OK, shall we begin?

It was 2 weeks on the row for was the boys turn to shake the stage. Because I was watching it with my baby, so it was on and off. Ooh..No..it’s not that, it’s because there’s no electricity that night…duhh…to the PLN… But since it was aired later on that night, I was able to watch it. So I can’t give too many comments for the show.

For all the 12 then 10 guys that shakin’ up the stage last week and last night , here’s a few guy that I think will be the top 12 and may be the next American Idol 2008 ;

1. David Archuleta – the sweet guy from Murray, Utah. The sweet 17 guy that is very polite and quite shy. But the judge always gave him a very nice comment both on the first week and last night. But it was justified, because he is such a sweet heart, even Ryan Seacrest says that the audience not only can vote for him but also can adopt him.. ha ha…very funny Ryan 🙂 .
2. Michael Johns – the hunk from Buckhead, Georgia. Who already wins my heart and I am sure a few hundred other women all over the world when he sang Bohemian Rhapsody. Even though he did received a good review last night but what can I say?? He is still gorgeous nonetheless.
3. Jason Castro – The cute guy with a great voice from Rockwall, Texas. He didn’t get a good review last night-not like a week before, but I like him, I think he will be one of the top 6 guys in this season.
4. I think David Hernandez is also a great singer, though on the first week he didn’t get a good review, but he makes it up last night. He is also a nice view for a sore eyes don’t u think?
5. David Cook, though personally I don’t really like him, but he sang quite beautifully last night. I don’t like him coz I think he is a snob 🙁 . He never stands up when the girls were on stage singing their heart out, not even a clapping hand.
6. Chikezie, the guy that already been on the competition though I forgot which season, but I think he has a great vocal. I’ll put him on the top 12.

Now I want to comment for a not so best performance, sorry guys, but it’s not my rules that there has to be the best and not so best. So, here goes:

1. I really don’t get that Danny Noriega person. I mean, if he wants to be a hmm what do you call it?..”banci kaleng”?? Well do it all the way, not half way like that. Weird is all I can think of him whenever I saw him 🙁 .
2. Jason Yeager – I think he also one guy from the feminine side. Don’t get me wrong, I think every guy must have a feminine side, but NOT like him or Danny Noriega 😀 .
3. Well, I am glad that I don’t have to comment the performance of Colton Berry and Garret Haley since they have been voted off from last week shows. I guess it is because I don’t have any interest what so ever towards those two.
4. Luke Menard, a guy from Crawfordsville Indiana who looks like Dawson Creek actor – James Van Der Beek is it?..well I don’t know and I don’t care, but to tell you the truth, for someone that is already doing some singing tour for 2 years, he sure doesn’t sing too well, not too bad either, just doesn’t seem to be an American Idol material you know.
5. As for other contestants, I don’t think I am interested enough to even mention them in my blog 😀 hehehehe

Well, I guess I’ll warp up this review…Wow..my first review..hahaha…hopefully it’s gonna be a beginning of a me doing some review…hahaha.. yeah I wish…


One hell of correction :-)

Wednesday Feb 27, 2008

Hehehe, baru aja dapet imel dari salah satu temenku, isi-nya bikin ketawa geli…hehehe..mau ikutan ketawa? Sok atuh…
Ini gambar pertama, tolong di perhatiin baik-baik ya…..

Katanya sie ada perubahan di gambar kedua ini. Sekali lagi, tolong di perhatiin baik-baik…

Udah bisa ketawa sekarang??..hehehehehehehehe


One Worse Day…

Friday Feb 22, 2008

Waduh, mana ada orang percaya ya kalo orang Indonesia itu pada miskin?..hehehe..well mungkin miskin terlalu ekstrim lah. Tapi secara GDP kan memang kita sudah termasuk dalam kategori negara miskin kan?? But  if you see what I saw today in “Metro BIG SALE, Today’s only” hari ini, pastinya akan sangat sulit sekali untuk percaya.

Metro Plaza Senayan — yang notabene tempat belanja orang-orang berduit, secara harga-nya juga kan lumayan banyak nol-nya lah — siang tadi bener-bener penuh kayak pasar induk. Udah gitu pake acara berantem lagi, karena berebut barang yang emang stock-nya udah tinggal sedikit. Masya Allah, beneran deh, sampe mau lewat aja permisi-nya mesti puluhan kali. Dan ternyata, pemandangan lautan manusia itu [taelah] bukan cuma di lantai satu aja, tapi setiap lantai. Beneran deh….

Di lantai tempat baju anak-anak, sedikit lebih manusiawi. Aku bisa sempet nyari-nyari baju dan celana untuk Kay dan pas mau ngantri, ternyata lumayan panjang. Secara ini kepala dari pagi udah cenut2 ga puguh, terus aku putusin buat makan siang dulu.

Balik makan siang, pas mau bayar, masya Allah, ternyata antriannya makin panjang, tapi lucky for me, pas ada satu kasir yang dibuka. Ya udah, jadi ga terlalu panjanglah untuk diriku. sekitar 7 orang di depan dengan item belanjaan yang ga terlalu banyak.

But u know what?, it took me 30 minutes just to stand in line to pay for my things. 30 d**m minutes !!! Waduh, kalo ga dikuat-kuatin, aku udah muntah tuh. Kepala yang tadi udah sedikit mereda sakit-nya malah jadi semakin cenut-cenut. Ga bisa diceritain deh sakit-nya kayak apa.

Selesai bayar, tanpa nengok kanan kiri, aku langsung pergi keluar. Hopeless liat antrian taksi, akhirnya aku jalan ke asia afrika, terus jalan menuju arah Hotel Mulia, nyari taksi yang kosong. Mana jalannya macet banget. Ga gerak !!. Tapi alhamdulillah ga terlalu lama, akhirnya aku dapet juga taksi. Begitu naik, langsung aku tiduran, bener-bener rebahan, sampe driver-nya bilang “Aduh mbak, tiduran toh, pantes orang-orang kok kayak mau naik taksi ini, kirain ga ada orangnya”. Dan macet di Asia Afrika itu juga ternyata gara-gara orang pada mau masuk Plaza Senayan. Ngantri sekaligus berebut antara yang mau masuk ama yang mau keluar. Haduh……

Sampe di kantor langsung minta teh manis anget, biar ada tenaga dikit. Terus lanjut kerja deh.

Beneran deh ini hari, cuma untuk beliin satu  kemeja ama celana jeans untuk Kay aja pengorbanannya ampe kayak gitu….:-(

I think today is one of the worst day of my life…


$hit happens, go on with ur life

Thursday Feb 14, 2008

There’s been a very non conducive situation in my office. With the merger, yearly appraisal and staffing,  everything seems to cloud the mood. Especially for me, but I promised myself I won’t bitch about my condition and I am sticking up to my promise.

I’ve been reading this blog and in particular the post about “when life give you shit”, I realize that $hit do happen in life. Deal with it and move on. That’s the soundest advice I’ve heard [or in this case, I’ve read] about how to handle life.

I know I promise that I won’t vent about things that are happening in my life, but the disappointments were sometimes really hard to take. I don’t know why, maybe it’s because I set my expectations to high, or maybe that’s just it, $hit do happen. Hahaha, I wish I could just vent, but I won’t. I just won’t put my self down to the same level as that ugly bitchy politician in my office. Who will do anything to keep their position, and I really mean everything.

Sometimes I feel pity for them. They all think that the position that they have now is permanent. Well let me tell you a secret buddy, nothing is absolutely permanent in this world, not even YOU!!!. Maybe you won’t realize that now, but sometime in the future you will. That’s a promise. Not my promise, that’s just how the way life works.

There goes my promise not to vent huh? But I guess that’s my way of dealing with all the $hit that happens in my life. By realizing that $hit do happens then you vent a bit, and move on.


Last Friday Sucks !!

Tuesday Feb 12, 2008

Hari jumat kemaren mungkin merupakan hari jumat paling nyebelin yang pernah aku rasain. Gimana ngga, harusnya hari itu kantorku libur. Cuti bersama. Entah kenapa, pemerintah Indonesia yang dodol itu, tahu-tahu peraturan cuti bersama itu di HAPUS !!!!. Eh salah deng, di REVISI. Jadi yang cuti bersama itu cuma waktu libur lebaran dan natal. Uuugghh..benci deh, sebel banget, soalnya kan mental kita udah kita siapkan jauh-jauh hari bahwa minggu itu, kita cuma kerja selama 3 hari, eh jadi batal :-(.

Sebenernya sie ga terlalu masalah juga untukku, secara aku sekarang di divisi baru, jadi banyak yang harus dipelajari, tapi sekali lagi… karena harusnya jumat kemarin itu libur…ya hawanya udah libur ajah. Males banget deh. Gerah banget di kantor. Untungnya hari Jumat, jadi kepotong jam istirahat yang lumayan panjang :-D.

Ya udah deh, cuma mau ngupdate, betapa menyebalkannya hari Jumat kmarin dan setelah revisi keputusan 3 Menteri itu siap-siap aja bakal ada 2 hari Jumat kejepit lainnya. Hehehehe..Dasar pemalas!! Cuti aja yuk kalo sampe ada harpitnas kayak kemaren…


7 things that I approve

Friday Feb 1, 2008

Kena tag dari the one and only sweet poppies tentang 7 hal yang kita setujui.
Hmm..bingung nie, kalo kemaren kena tag agak2 bisa karena general, kalo sekarang, sebenernya general juga sie, tapi saking lumayan banyak yang disetujui, jadi agak2 bingung sendiri :-(.

Ok deh, random order ya…so here goes :

  1. Blogging –> jelas kan…dari sini aku banyak punya temen, dan juga inspirasi buat rajin2 nulis
  2. TV Series –> They are ROCKS… memenuhi hasrat ku menonton sekaleee, and ini dapat terjadi karena adanya
  3. Cable TV –> yang sudah sangat membantu mengurangi waktuku menonton sinetron2 yang amat sangat tidak perlu dan tidak mendidik, selain itu juga TV Series juga bisa diliat melalui
  4. DVD bajakan –> terima kasih kepada para pembajak DVD [halah !!] sekarang sebelum ada di TV bisa di tonton way ahead dulu berkatnya
  5. Facebook –> sebagai mainan baru yang super kreatip, jadi makin seneng di depan kompie ;
  6. Lamien di GranLucky –> soo yummy. Dan untungnya lagi, ternyata ada juga di foodcourt-nya PS. Pokoknya lamien pangsit is the best lah
  7. Sama ama Poppies deh, Gaji dua mingguan, tapi nominalnya masing2 satu bulan :-D….[kapan ya bisa terlaksana??..hihihihi….bareng ya non…I wish banget]

Selesai sudah tugasku menuliskan hal2 yang ku setujui. Untuk selanjutnya, aku minta mbak nien, tante Dian ama oom Goklas untuk meneruskan tugas mulia ini.
Yuk monggo….