Finale

Thursday Jul 28, 2011

Bukan, bukan finale mau tutup blog kok… tapi finale atas satu hubungan pertemanan yang sudah berjalan selama lebih dari 11 tahun.

Hubungan yang ‘hampir’ berakhir ini juga aku pernah tulis disini. Mungkin kalau pada baca postingan tadi bingung, smiley apaan sie yang sampe bisa bikin putus temenan? Yaaa, aku juga bingung mau ceritanya gimana tapi sesuai ama postingan itu ga jadi tuh putus pertemanannya. Akulah juaranya lah kalau KEUKEUH.

Tapi untuk yang kali ini, totally FINALE deh. Segala argumen, bujukan, dan rayuan udah ga mempan. Aku sempet sebel dan marah (masih malah) tapi terus aku pasrah dan mencoba iklas (sembari menggerutu sedikit, masa sie rela ilang temen??? dduuuhhh..) karena mikir masa kita mau maksa orang yang udah ga mau temenan ama kita untuk tetep temenan juga, ga mungkin kan ya.

Jujur, aku sedih, karena temen ini beneran temen yang baik (sebaikbaiknya temen deh, and I am so grateful I have the chance to be friended with this person). But there’s something that I can’t share here that is the biggest obstacle in our relationship. No matter how hard I tried to explain that whatever that thing is, isn’t worth loosing a friend. But obviously this person has other argument. So, as of now I am officially loosing one good friend.

I am the super persistent and KEUKEUH person that I know, but for this matter, I will try my best not to be hardheaded and persistent, I will surrender to his will and simply wish him the best. Hopefully this break up is the best for him (even though I know it’s not the best for me).

NOTE:
For my former best friend (I don’t know if you ever read this), I wish you luck and happiness in the future and truly hope that you’ll be as great as you always want. Thank you for everything that you share with me the last 11 years. Thank you for being such a great friend. It is definitely breaking my heart to loose a good friend like you. I am sorry if in duration of our friendship, I have any wrong doing (which is quite many I know), I am nothing but human.